TIZIMLI YONDASHUV ASOSIDA TASHKILOTNING BOSHQARUV STRATEGIYASINI TAKOMILLASHTIRISH. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Maqolada tashkilotlarning boshqaruv strategiyasini takomillashtirishda tizimli yondashuvning ahamiyati va usullari tahlil qilinadi. Tizimli yondashuv orqali tashkilot ichidagi barcha bo‘limlar va jarayonlar uyg‘unlashtirilib, samarali boshqaruv modeli yaratiladi. Ushbu yondashuv boshqaruv strategiyasining moslashuvchanligi, resurslardan oqilona foydalanish va maqsadlarga erishish darajasini oshirish imkonini beradi. Tahlil natijalari haqiqiy amaliyot uchun ko‘rsatmalar taqdim etadi.