MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA BOLALAR TARBIYASIDA MA’NAVIY MA’RIFIY TADBIRLARNING O‘RNI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ma’naviy ma’rifiy tarbiyaning ahamiyati, bolalarning qadriyatlar olamiga kirib borishi, tarbiyaviy tadbirlarning ularning ruhiy va ijtimoiy rivojiga ko‘rsatadigan ta’siri yoritiladi. Shuningdek, zamonaviy yondashuvlar, pedagogik metodlar va tarbiyaviy jarayonni samarali tashkil etish yo‘llari tahlil qilinadi