O‘QITUVCHI NUTQINI RAVONLIGI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Mazkur maqolada o‘qituvchi nutqining ravonligi, uning ta’lim jarayonidagi ahamiyati, pedagogik muloqotdagi o‘rni hamda o‘quvchilar bilimini shakllantirishdagi ta’siri ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi. O‘qituvchi nutqining ravonligi ta’lim samaradorligini oshirishda muhim omil ekanligi asoslab beriladi. Nutq madaniyati, talaffuz, mantiqiylik, ifodalilik va auditoriya bilan muloqot masalalari yoritiladi.