CHIZIQLI ALGEBRA ELEMENTLARI, MATRITSALAR. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Hozirgi jadal rivojlanish davrida aql-zakovatli, ijodiy fikrlovchi va mustaqil qaror qabul qiluvchi mutaxassislarni tayyorlashda matematik ta'lim asosiy o’ rin egallaydi. Talabalami matematik tayyorlash ularning kasbiy faoliyatida zarur bo‘ladigan boshqa tabiiy-ilmiy; umumkasbiy va ixtisoslik fanlarini o'rgariishlari uchun nazariy asoslami ta’minlashi kerak. Ushbu maqolada chiziqli algebra elementlari, matritsalar haqida ma’lumot berilgan.