O‘ZBEKISTONDA RAQAMLI IQTISODIYOTNI RIVOJLANTIRISH MUAMMOLARI VA ISTIQBOLLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda raqamli iqtisodiyotning rivojlanish jarayoni, mavjud muammolar va istiqbolli yo‘nalishlar chuqur tahlil qilinadi. Raqamli iqtisodiyot bugungi kunda mamlakat iqtisodiy tizimining ajralmas qismiga aylanib bormoqda. Raqamli xizmatlar, elektron hukumat, onlayn to‘lov tizimlari, elektron tijorat va sun’iy intellekt texnologiyalari kundalik iqtisodiy faoliyatda faol qo‘llanilmoqda.