OLIY O‘QUV YURTLARIDA YANGI PEDAGOGIK MAHORAT USULLARINI QO‘LLASH. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Mazkur maqolada oliy o‘quv yurtlarida ta’lim sifatini oshirish va talabalarning bilim olish jarayonini yanada samarali tashkil etishda zamonaviy pedagogik mahorat usullarining ahamiyati yoritilgan. Unda interfaol o‘qitish metodlari, talaba markazli yondashuv, raqamli texnologiyalar va innovatsion o‘qitish vositalaridan foydalanishning afzalliklari tahlil qilingan.