DORIVOR ISSOP (HYSSOPUS) O‘SIMLIGINI URUG‘CHILIGI VA DORIVORLIK XUSUSIYATLARINI O‘RGANISH (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Issop o’simligini yetishtirish texnalogiyasi va uning yer ustki qismidan  zamonaviy tibbiyot va tabobatda,farmasevtika sanoatida ming dardga davo dori vositasi sifatida ishlatilishi.Bu maqola aynan shu o’simlikning shifobaxshlik xususiyatlari va qaysi kassaliklarda foydali ekanligi to’g’risida.