RAQAMLI IQTISODIYOT VA UNING RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Mazkur maqolada raqamli iqtisodiyot tushunchasi, uning zamonaviy jamiyatdagi o‘rni va iqtisodiyotni raqamlashtirish jarayonining asosiy bosqichlari yoritilgan. Shuningdek, raqamli texnologiyalarning iqtisodiy o‘sishga ta’siri, ularning samarali joriy etilishi natijasida yuzaga keladigan imkoniyatlar va muammolar tahlil qilingan. Maqolada O‘zbekistonda raqamli iqtisodiyotni rivojlantirish borasida olib borilayotgan islohotlar, istiqbolli loyihalar va ularning amalga oshirilish mexanizmlari haqida ham fikr yuritiladi.