O‘ZBEKISTONDA MAHALLA YETAKCHILARINING IQTISODIY RIVOJLANISH VA TADBIRKORLIKNI QO‘LLAB-QUVVATLASHDAGI ROLI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda mahalla yetakchilarining iqtisodiy rivojlanish jarayonidagi o‘rni va tadbirkorlikni rivojlantirishdagi hissasi tahlil qilinadi. Mahalla yetakchilarining kichik biznes va oilaviy tadbirkorlikni rag‘batlantirishdagi vazifalari, mavjud muammolar va ularni hal etish yo‘llari yoritiladi.