OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TALABALARNING LIDERLIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISHNING STRUKTURAVIY-MAZMUNLI MODELI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Mazkur maqola oliy ta’lim muassasalari talabalarida liderlik sifatlarini rivojlantirishning strukturaviy-mazmunli modeli haqida.