NUTQDAGI DUDUQLANISH QIYINCHILIKLARNING O‘RGANILISHI TARIXI VA YONDASHUVLAR (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqola duduqlanishning pedagogik jihatlarini o‘rganishga qaratilgan bo‘lib, uning tarixiy rivojlanishi, sabablarini tushunish va davolash usullari haqida ma'lumot beradi.