SURXONDARYO VILOYATIDA YASHIL IQTISODIYOT BO‘YICHA AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISHLAR VA KO‘RSATKICHLAR (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Maqolada Surxondaryo viloyati Sanoat ishlab chiqarish hajmini ekonometrik modellashtirish masalalarini bayon etilgan.