AVTOTRANSPORT VOSITALARIDAN TEXNIK FOYDALANISH VA EKSPLUATATSION XUSUSIYATLARI. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolamning qisqacha mazmun mohiyatini aytadigan bo‘lsam Avtotransport  kompleksini  boshqarish  va  yo’naltirish  tizimini iqtisodiy  munosabatlar  bilan  ischil  takomillashtirish  hamda avtomobil transporti  faoliyati  va  transport  turlarining  o’zaro  munosabatlarini,  undagi inovatsiya  va  investistiya  siyosatini  jadallashtirishni  ta’minlaydigan me’yoriy-huquqiy ba’zalarni tobora takomillashtirish hamda avtotransport  vositalaridan  foydalanishda  transport  vositalarini ishlatish  jarayonini  ta’minlaydigan,  shu  jumladan,  avtotransport vositalarini  texnik  ishga  layoqatli  holatda  tutib  turishga  yo’naltirilgan tadbirlarni o‘z ichiga oladi. Bundan tashqari xarakatni tashkil etish mutaxassisi yo’l-transport hodisalarining sodir bo’lish ehtimolligi mumkin qadar kam bo’lishi uchun ATV qanday xususiyatlarga ega bo’lishini bilib olishingiz mumkin.