TA’LIM VA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING INTEGRATSIYASI BOSQICHLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim jarayoniga raqamli texnologiyalarni integratsiya qilishning ahamiyati, bosqichlari qo‘llanilishi yoritilgan. Raqamli texnologiyalar o‘quvchilarning fanlarga bo‘lgan qiziqishini oshirish, murakkab tushunchalarni sodda va vizual tarzda tushuntirish hamda interaktiv o‘qitish usullarini joriy etishda keng imkoniyat yaratadi. Maqolada integratsiya jarayonining asosiy bosqichlari, o‘qituvchi va talabalar uchun yaratiladigan imkoniyatlar, shuningdek, zamonaviy elektron vositalardan foydalanish bo‘yicha tavsiyalar tahlil qilinadi.