DUDUQLANISH TARIXI, ETIOLOGIYASI VA TURLARI VA BARTARAF ETISH METODIKASI. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada duduqlanish tarixi, nuqson to’grisidagi ilmiy izlanishlar, duduqlanishning xarakteri, uning alomatlari, kelib chiqish sabablari to’g’risida fikrlar yoritilgan.