KAR BOLALAR MAKTAB DIDAKTIKASI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Bugungi maqolamizda kar bolalarni oʻqitish jarayonini o’rganish, eshitishda kamchiligi bo‘lgan bolalar bilan olib boriladigan oʻqitish ishlarining o‘ziga xos xususiyatlarini, turli tamoyillar va metodlarning ahamiyati haqida, kar bolalarni oʻqitishning tizimliligi haqida yoritib berilgan.