JADIDCHILIK HARAKATINING IJTIMOIY-MA’RIFIY AHAMIYATI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada istiqlol davrida keng yoyilib xalqni ma’rifiy yuksaltirishni maqsad qilgan jadidchilik harakatining ayrim namoyondalari faoliyati yoritib berilgan. Qolaversa, ushbu harakatning jamiyatni ijtimoiy-ma’rifiy yuksaltirishga qo‘shgan ulkan hissasi ham tahlil qilingan.