GAMILTON KELI TEOREMASI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqola Gamilton Keli teoremasining isbotlariga bag‘ishlangan bo‘lib, bunda teorema orqali bir nechta olimpiada misollari ishlab tushuntirilgan. Bundan tashqari Matritsaning xarakteristik ko‘phadi va Schur uchburchak teoremasi ham keltirib o‘tilgan.