O‘ZBEK KULOLCHILIK LEKSIKASI SHAKLLANISHINING ILK BOSQICHI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Maqolada oʻzbek kulolchilik leksikasi tahlil qilindi. Amaliy san’at tarmoqlaridan biri boʻlgan kulolchilik terminlarining oʻrganilishi va uning tarixi koʻrib chiqildi. Kulolchilik leksikasining oʻzbek tilining boyitishidagi ahamiyati ochib berildi.