ШАҲАР ЙЎЛЛАРИ ВА КЎЧАЛАРИНИ КЎКАЛАМЗОРЛАШТИРИШ (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Мақолада шаҳар йўллари ва кўчалари бўйлаб дарахтлар экиш шаҳар атрофини кўкаламзорлаштириш ва одамларга ҳам, атроф-муҳитга ҳам кўп фойда келтириши ва шаҳарларда дарахт экишнинг баъзи афзалликлари ҳамда шаҳар йўллари ва кўчаларида дарахт экиш ҳаво сифатини яхшилаш, сояни таъминлаш, шовқин ифлосланишини камайтириш ва шаҳарнинг умумий эстетикасини ошириш каби тавсиялар келтирилган.