MINERAL BOG`LOVCHILARDA MAJMUI QO`SHIMCHALARNI QO`LLASH USULLARI HAQIDA (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Maqolada quruq qurilish qorishmalariga majmui qo`shimchalarini kiritish usullari, majmui qo`shimchalar kiritilgandan keyingi moddalarning xossalari tadqiq qilingan.