TALAFFUZIDA KAMCHILIGI BO’LGAN BOLALARDA NUTQ NUQSONLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada talaffuzida kamchiligi bo’lgn bolalarda nutq nuqsonlari, sabablari, uni aniqlash yo’llari va turlari haqida ma’lumot beriladi