TАLАBАLАRNING TАSHKILOTCHILIK MАDАNIYАTINI TАKOMILLАSHTIRISH JАRАYONI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Texnika oliy ta’lim muassasalari talabalarida shaxsning muhim tashkilotchilik sifatlarini, jumladan, tashkilotchilik tafakkurini rivojlantirish    uchun talab qilinadagin pedagogik yo‘naltirilgan va tashkilotchilik madaniyatida  xulq-atvor komponenti asosini tashkil etadigan shart-sharoitlarni tahlil qilganda  talabalar tashkilotchilik madaniyatini takomillashtirishda shuningdek, faoliyatli yondashuvdan foydalanish kerak.