TEXNIKA VA TEXNOLOGIYALARDAGI IZLANISHLAR, IXTIROLAR VA ISHLAB CHIQARISH MAHSULI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada texnika va texnologiyalardagi izlanishlar, ixtirolar va ishlab chiqarish mahsuli bo’lgan texnologiyadagi mahsulotlar (jihozlar) haqida bayon etilgan.