BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING FAMILISTIK KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHGA DOIR PEDAGOGIK MUNOSABAT (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Mazkur maqola talabalarning familistik kompetentligini rivojlantirishga doir pedagogik munosabat jarayonlarini ochib berishga qaratilgan.