SHAXSLARNING MULOQOT QILISH QOBILIYATI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Mazkur maqolada komunikativ ko’nikmalarini egallash jarayoni nihoyatda serqirra va murakkabligi va  ijtimoiy hamjihatlik vaqtincha ruhiy holat bo’lmasdan, shaxsning kasbiy pedagogik yo’nalganligi bilan bog’liq bo’lgan turg’un shaxsiy hodisa ekanligi haqida so’z yuritilgan.