TABIIY FANLAR BO'YICHA BO'LAJAK O'QITUVCHILARNING STEAM KOMPETENTSIYASINI RIVOJLANTIRISHNI BAHOLASH (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Olingan natijalar oliy ta’limning birinchi bosqichida o’qitishdagi maqsadli metodik tayyorgarlik tizimini joriy etishda bo’lajak tabiatshunoslik fanlari o’qituvchilarining STEAM kompetensiyasini rivojlantirish samaradorligini isbotlaydi. Bo’lajak tabiatshunoslik fanlari o’qituvchilarini STEAM ta’limini amalga oshirish uchun uslubiy tayyorgarlikning elementlaridan biri sifatida “Tabiiy fanlar ta’limida STEAM yondashuvi” o’quv intizomini joriy etish ularning STEAM kompetentsiyasini oshirishga yordam beradi.