O’ZBEKISTONNING xalqaro maydondagi o’rni . - Madina Mardonova Hikmat qizi.; Usmonova Maxfirat Murodullo qizi (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekistonning geosiyosiy jihatdan dunyodaki roli haqida so’z yuritiladi.