(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasi hududlarida suv resurslari qayday darajada ishlatilayotgani va kelajak avlod uchun suv zahirasini qanday qilib asrab qolishimiz tog‘risida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.