(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Turli elementlarni aniqlashning istiqbolli usullaridan biri bu qattiq indikator elektrodlari bilan voltametriyadir. Biroq, qattiq elektrodlardan foydalanilganda, ularning sirtini belgilangan va takrorlanadigan xususiyatlarga ega shakllantirish muammosi paydo bo’ladi. Elektrodlarni qayta tiklashning turli usullarini qo’llash bo’yicha katta tajribaga qaramay, bu muammo muhim va dolzarb bo’lib qolmoqda.