(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Мазкур ишда Хива “Ичон-қалъа” заповедниги тизимидаги Кўкминор (Калта минор) номи билан машҳур иншоот меъморчилиги ҳамда конструктив тизими қисқача мухандисона таҳлили ҳамда минора сирти қопланган глазур плиткалар таҳлили келтирилган.