(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada kundalik iste’molda bo’lgan tabiiy ko’k choy tarkibidagi temir (III) ionini analitik usullar bilan aniqlash, ularning mavjud xossalarini o’rganish va qo’llash bo’yicha tadqiqotlar bayon qilingan. Temir ionlarining choy tarkibidagi o’rtacha miqdori 0,02 mg/kg ga tengligi aniqlangan.