(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada bolalarni dunyoqarashini kengaytirish, ularni o’zi yashab turgan dunyo haqida ma’lumot berish uchun dastlab, ertak aytib berish. So’ng esa bolajonlarga hikoya tuzishni o’rgatish. Bolalarni fikrlash dunyosini kengaytirish ,o’zi mustaqil fikr yuritishga , tengdoshlari oldida o’z fikrini bayon qilishga o’rgatish.