(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
ushbu maqolada ilmiy tadqiqot ishi bilan shug’ullanuvchilarda empirik tajribalarni, gnoseologik izlanishlar natijalarini jamlash ko‘nikmalarini shakllantirish ilmiy-nazariy va amaliy ahamiyati yoritilgan