(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Boshlang‘ich sinflarda integratsiyalashgan ta’lim o‘quvchilar uchun keng qamrovli va boyituvchi ta’lim muhitini yaratish uchun turli fanlar va o‘quv tajribalarini birlashtirgan yaxlit yondashuvdir. Ushbu maqola yaxlit ta’limning mohiyatini o’rganadi va ta’lim jarayonida qo’llaniladigan innovatsion usullarni yoritadi. Turli fanlar va o‘quv tajribalarini integratsiyalashgan holda o‘quvchilarda tanqidiy fikrlash, ijodkorlik va bilimlarning o‘zaro bog‘liqligini chuqurroq anglash ko‘nikmalarini rivojlantirish mumkin. Maqolada, shuningdek, integratsiyalashgan ta’limning afzalliklari va uning o’quvchilarning akademik samaradorligi va umumiy rivojlanishiga ta’siri muhokama qilinadi.