(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada inson huquqlari, uning ijtimoiy hayotdagi o‘rni, globallashuv davrida jamiyat faravonligida muhimlilik darajasi, shuningdek, demokratiya va totalitarizm asoslari va asosiy farqlari to‘g‘risida so‘z yuritiladi.