(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Biz tengsizliklarni isbotlashda Koshi va Koshi Bunyakoviski tengsizliklaridan foydalanib, tengsizlikni isbotlashni sodda uslini ushbu maqolada ko’rib o’tamiz.