(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Biz bilamizki tengsizliklarni yechishda ma’lum bir yechim algoritmi mavjud va standart shakldagi tengsizlikka keltirish mumkin. Biz bu maqolada monoton funksiyani logarifimik va ratsional tengsizliklarga tadbiqini ko’rib o’tamiz.