(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu ta’lim jarayonida boshlang‘ich sinflarda texnologiya fanini o’qitish muammosining yoritilishi mazmuni yoritib berilgan. O‘quvchilarni boshlang’ich sinfdagi texnologiya ta’limining asosiy vazifalari mehnatga axloqiy va ruhiy tayorlash, o’quvchilarni boshlang’ich politexnik bilimlar bilan qurollantirish, mehnatga amaliy tayorlashlardan iboratdir.