(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Mazkur maqolada ota-onalik psixologiyasi, ota-onalarning farzandga nisbatan munosabati haqida so’z boradi. Shuningdek ota-onalar agressiv xulq -atvorining farzand tarbiyasiga o’zaro ta’siri haqida ma’lumotlar beriladi.