(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Мақолада табиий ипакдан зирак-попук учун эшилган ипак ишлаб чиқариш технологияси ўрганилган бўлиб, маҳсулотни олиш бўйича эшиш режаси ва эшилган ипнинг хусусиятлари келтирилган