(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqola Logopediya haqida bo’lib, nutqida nuqsoni bo’lgan bolalarni nutqini to’g’irlash va davolash, Logopediyaning qanday fanligi , vazifalari hamda logopedlarning vazifalari haqida.