(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
ushbu maqolada o‘qitish jarayonida ta’lim beruvchi va ta’lim oluvchi o‘rtasida o‘zaro hamkorlikni shakllanishda pedagogikaning o’rni, kasbiy pedagogik ta’lim, pedagogik xodimlar, kasb ta’limi o‘qituvchisining malakali mutaxassislarni tayrlash bo‘yicha, kasb-hunar ta’limi oldida turgan muhim va ma’suliyatli vazifalar haqida fikr yuritilgan.