(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Davriy matbuot o‘tmish tarixni aks ettiruvchi muhim manba sanaladi. Maqolada O‘zbekiston hududida elektrlashtirish jarayonining davriy matbuot sahifalarida yoritilish tarixiy jihatdan ko‘rsatib berilgan