(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Jismoniy tarbiyada umumiy jismoniy rivojlanish va insonning asosiy motor qobiliyatlarini yaxshilashni ta’minlaydigan gimnastika alohida o’rin tutadi. Gimnastika turli xil mashqlar bilan ajralib turadi, bu aniqlarni eng muvaffaqiyatli hal qilish uchun keng imkoniyatlar yaratadi