(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Maktabgacha ta’lim tashkilotida kichik guruh bolalarida uchraydigan nutq kamchiliklarini bartaraf etishda qo’llanadigan metod va usullarni amaliyotga joriy etish.