(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasi va uning yangi tahriri haqida so’z boradi. Konstitutsiya nafaqat fuqarolarning huquqlarini himoya qiladi balki, turli xil kamsitishlarga chek ham qoyadi desak, mubolag’a bolmaydi. Inson manfaatlarini taminlash boyicha keyingi ikki yilda sud-huquq sohasida ham o’zgarishlar amalga oshirildi.