(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada mavzuli kartalarni yaratish texnologiyasining tarixi va kartalarni tuzishda qo‘llanilgan geografik axborot tizimlari, ularning zamonaviy geografik axborot tizimlarida tasvirlanishi keltirilgan.