(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada mustaqillik sharofati tufayli ilk bor xolisona talqin etilayotgan dolzarb muammo Fayzulla Xo’jayevning hayoti, faoliyati, qarashlari haqidagi malumotlar va uning ijodiy merosi haqida, shuningdek, Fayzulla Xo’jayevning jadidchilik faoliyati haqida malumotlar berilgan.