(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
ushbu maqola orqali siz dunyoqarash tushinchasi haqida, uning shakllanishi va vaqtlar o’tib o’zgarishi haqida ma’lumotlarga ega bo’lasiz. Inson bor ekan dunyoqarash o’zgarib boradi.